Фактичен процес е определен срещу фалшиво затворения репортер Евън Гершкович, който

...
Фактичен процес е определен срещу фалшиво затворения репортер Евън Гершкович, който
Коментари Харесай

Зададен е фиктивен процес срещу фалшиво затворения репортер на WSJ Евън Гершкович, тъй като Русия погрешно обвинява журналиста в шпионаж за ЦРУ

Фактичен развой е избран против подправено затворения репортер Евън Гершкович , който е прекарал 442 дни зад тила си питейни заведения в Русия по подправени обвинявания в шпионаж.

Невинният 32-годишен американец е упрекнат неправилно от мошениците на Владимир Путин в събиране на „ секретна информация “ за Централно разузнавателно управление на САЩ.

Гершкович ще се изправи правосъден развой в град Екатеринбург в планината Урал, оповестиха управляващите през днешния ден.

Репортерът на Wall Street Journal е упрекнат, че е работил по „ указания от Централно разузнавателно управление на САЩ “ за събиране на „ секретна информация “ за Уралвагонзавод, военно оборудване в Свердловска област.

Това е първият път, когато управляващите оповестяват детайлности за обвиняванията против Гершкович.

Москва преди този момент не беше предоставила никакви обществени детайлности за своето дело против Гершкович, като сподели единствено, че той беше „ хванат на мястото на престъплението “.

Няма информация по кое време ще стартира процесът.

Прокуратурата сподели, че обвинителният акт на Гершкович към този момент е финализиран сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР